To do's in Middelburg

Middelburg zit vól leuke restaurantjes, café’s, gallerijen en winkels. Graag geven we u een aantal insider tips die u zeker niet mag missen.

Ton's Brillenmode

Op zoek naar een mooie nieuwe (zonne)bril? Bij Ton’s Brillenmode shop je de allermooiste merken, zoals Cartier, Tom Ford, Dolce en Gabbana, Chanel en Moncler. Altijd een gastvrije ontvangst met de beste koffie van Middelburg. Met meer dan 25 jaar ervaring weten ze altijd een prachtig passend montuur te vinden die perfect matcht bij uw outfit. Extra bijzonder zijn de unieke boutique merken die je hier kunt kopen, zoals de brillen van natuurlijke materialen van Rolf en kleurrijke Ace&Tate monturen van Theo. 

Zwarte Ruijter

In de Zwarte Ruiter op ’t Witte Paart is iedereen van harte welkom om een gezellige borrel te komen drinken en/of een heerlijke hap te komen eten. Ze stralen een informele en ontspannen sfeer uit. Kom eens langs en geniet van het goede leven bij ‘De Zwarte Ruiter op het Witte Paart’. Uw gastheer, René-Michel Gerritsen en zijn medewerkers ontvangen u met open armen. Het concept is “à la carte” en daarnaast hebben ze op maandag tot en met donderdag daghappen. Reserveren gewenst om teleurstelling te voorkomen. 

Hotel aan de Dam

Door een unieke samenwerking kunt u bij Hotel aan de Dam genieten van een uitgebreid en luxe ontbijt. Het Hotel aan de Dam is te bereiken door slechts de parkeerplaats over te steken. Een heerlijke start van een mooie dag in Middelburg.

La Presa

Jelina en jesse openden december 2018 de deuren van la presa in middelburg. Een droom die uit komt. De gezelllige atmosfeer voel je direct bij binnenkomst. Een knus restaurant op de historische dam. Hier brengen zij de lekkerste internationale gerechten samen. Om te delen of lekker voor jezelf te houden.

La Picola Italia

Eind jaren zestig kwam Alessandro Tidili naar Nederland met 2 vrienden. Na hier een jaar te zijn geweest was hij zich eigenlijk aan het opmaken om weer terug te gaan naar Sardinië: Hij vond het hier namelijk verschrikkelijk koud! Op een van zijn laatste avonden hier ging hij met z’n vrienden naar de disco en daar kwam hij zijn toekomstige vrouw tegen. La Piccola Italia is al jaren een begrip voor heerlijk authentiek Italiaans eten. Wat het nog leuker maakt is dat het bijna onze buren zijn!

Slapen in een unieke kelder

Is Boutique Logement Londen volgeboekt? Bekijk dit unieke appartement dan eens! Gesitueerd in een eeuwen oude kelder en voorzien van alle moderne luxe is een verblijf onvergetelijk! Boeken & meer informatie: klik hier

#BOUTIQUE LOGEMENT LONDEN

Volg ons op instagram